Ontdek ons aanbod

Buitenreclame heeft een grote attentiewaarde voor uw promotionele doeleinden.
Wij bieden momenteel 548 ramen aan door heel Nederland.
Ontdek nu of er geschikte advertentielocaties voor uw onderneming bij zitten.

Hoe het werkt


Een succesvolle advertentiecampagne starten bij Add My Window is heel eenvoudig.
U hoeft hiervoor slechts drie stappen te volgen.

1
2
3

Selecteer uw gewenste locatie(s)

Lever uw advertentie ontwerp(en) aan

Wij plaatsen uw advertentie(s)

Selecteren & aanvragen

Door hier te klikken vindt u ons ruime aanbod in advertentielocaties. Bepaal zelf welke locaties het meest geschikt zijn voor uw campagne. De locaties zijn ingedeeld in A, B en C -locaties, al naar gelang de ligging en afmeting. Per locatie zijn de beschikbare ramen weergegeven met bijbehorende informatie. Om een nog betere indruk te krijgen klikt u op het camera icoon voor een foto. Aanvragen is zeer eenvoudig: selecteer de gewenste advertentielocaties en vul uw bedrijfsgegevens in.

Wij nemen contact met u op

Wij nemen binnen drie werkdagen telefonisch contact met u op omdat wij het belangrijk vinden dat uw opdracht naar tevredenheid wordt uitgevoerd. Na het telefonisch contact ontvangt u de inloggegevens voor uw persoonlijke advertentie overzicht. Hier vindt u een overzicht van uw selectie en de bijbehorende prijsafspraak.

Selecteren uit groot aanbod Add My Window

Advertentie ontwerp(en) aanleveren

Een verwijzing naar de fysieke winkel, online shop of een andere (commerciŽle) boodschap. Het opzetten van een gerichte advertentie campagne is nog nooit zo makkelijk geweest. Via uw persoonlijke advertentie overzicht kunt u per raam een advertentie ontwerp uploaden.

Diverse mogelijkheden

Het plannen, verlengen en beŽindigen van een advertentie campagne is mogelijk via uw persoonlijke advertentie overzicht. Voor een tijdsgevoelige campagne biedt Add My Window de CampagnePlanner®. U legt hier eenvoudig de startdatum van uw advertentie campagne mee vast. Beschikt uw onderneming niet over een advertentie ontwerp? Dan is dit geen enkel probleem. Ons team met grafische ontwerpers helpt u graag verder met het realiseren van een mooie en pakkende advertentie.

Winkel reclame campagne ontwerp uploaden

Binnen 7 werkdagen geplaatst

Uw advertenties zijn binnen 7 werkdagen zichtbaar, ongeacht de omvang van uw campagne. Benieuwd naar het eindresultaat? Wij uploaden na plaatsing van de advertentie een foto op uw persoonlijke advertentie overzicht.

Diverse mogelijkheden

De combinatie van grote oppervlaktes en mobiele interactie is uniek. Nergens anders kan de passant zo dichtbij de advertentie komen. Hij kan hem scannen met QR, fotograferen en er informatie mee uitwisselen via NFC. Dit heeft een multipliereffect: de passant deelt het resultaat met vrienden en op social media. Met behulp van wifi-tracking is het mogelijk om per locatie het aantal passanten te tellen. Op uw persoonlijke advertentie overzicht heeft u altijd real-time toegang tot de rapportages en statistieken van uw advertentielocatie(s). Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Laat het ons weten.

Effectief en voordelig adverteren

De voordelen


Als deel van een brede mediacampagne of juist op zichzelf staand: Add My Window combineert het merk
met waarden als creativiteit, stadscultuur en originaliteit. Dat alles in een urban omgeving.

Effectief en voordelig adverteren

U adverteert kostenefficiŽnt

U wilt zo effectief en kostenefficiŽnt mogelijk adverteren. Dit begrijpen wij als geen ander. Add My Window biedt daarom toplocaties aan tegen een zeer voordelig tarief. Adverteren via Add My Window is in vergelijking met traditionele buitenreclame dan ook kostenbesparend.

Eenvoudig adverteren op abri

Eenvoudig en flexibel

U kunt flexibel inspelen op lokale ontwikkelingen in de markt en op het rendement van uw campagne. Add My Window werkt niet met een minimum afname in ramen. Adverteren op 1 raam met een looptermijn van 1 maand behoort al tot de mogelijkheden. Dit alles regelt u eenvoudig via uw persoonlijke advertentie overzicht.

Window advertising in Nederlandse steden

U bereikt uw doelgroep

Window advertising is een van de opvallendste vormen van buitenreclame. Doormiddel van de high traffic advertentielocaties, die wij aanbieden in alle binnensteden van Nederland, wordt uw doelgroep bereikt. Met Add My Window bereikt u een jong, stedelijk, mobiel en betrokken publiek.

Klanten


De volgende bedrijven zijn o.a. bij ons aangesloten.

Smaak Amsterdam

Smaak Amsterdam is een echt Amsterdams label. Het label is jong, maar hard op weg om na Nederland ook Europa te veroveren! BN'ers wisten de bijzondere en kleurrijke ontwerpen al snel te vinden. Sindsdien worden de tassen van Smaak op talrijke plaatsen in Nederland verkocht van de Bijenkorf tot de betere boetieks.

Bezoek de website

Farm Brothers

Farm Brothers brengen een nieuwe low-fat biologische spelt cracker op de markt. Squares met smaak en inhoud, vol voedingsvezels en in drie recepten om zo op te eten of om met een dip te serveren. Aan de kant met die saaie crackertjes, hier zijn de Farm Brothers!

Bezoek de website

VVD

De Volkspartij voor Vrijheid en Democratie is een conservatief-liberale politieke partij in Nederland. Landelijk wordt de VVD vertegenwoordigd door 41 Tweede Kamerleden, 16 Eerste Kamerleden, 7 ministers en 3 staatssecretarissen. Ook op Europees niveau is de VVD vertegenwoordigd met 3 leden van het Europees Parlement.

Bezoek de website

Add My Window klant Smaak Amsterdam Klant Add My Window Farm Brothers Politieke partij VVD klant Add My Window