Lokale buitenreclame

Blog Add My Window goedkoop adverteren

Buitenreclame is niet alleen een uiterst handig marketingmiddel om je product grootschalig te lanceren; ook doelgericht werken zorgt voor een boost aan bekendheid.

Om reclame te genereren  heeft bijvoorbeeld RTV-NH per stad regionale nieuwsitems gebruikt om aandacht te genereren voor de regionale omroep. Ook veel clubs gebruiken buitenreclame om te laten zien dat er een DJ gaat performen. En wellicht een van de oudste vormen van regionale buitenreclame is het circusaankondiging: een maand voordat de beestenboel weer neer zal strijken in de stad, zijn de borden al wijdverspreid door de regio. Target je buitenreclame en vergroot de impact van je campagne. Hierbij drie voorbeelden die de kracht van buitenreclame goed weergeven:

Glasvezel in de straat
Kabelaars zijn druk bezig om heel Nederland aan glasvezel te krijgen. De eerste manier waarop ze dat vertellen is door middel van buitenreclame. Ook worden er informatiestands opgezet en worden  er aan de deur nieuwe klanten geworven. Bij Add My Window is aankloppen helemaal niet nodig.
Add My Window is namelijk specialist in doelgerichte buitenreclame. Wij zouden gebruikmaken van de huizen waarbij de glasvezelbekabeling al aangesloten is en dat kenbaar maken door overtuigende leuzen. ‘Wij hebben glasvezel! Jij binnenkort ook? Ga dan nu naar: …’ Binnenkijken bij de buren door middel van reclame, het kan allemaal.

Theatervoorstellingen
Elk theater in Nederland heeft zijn eigen buitenreclame. Vaste zuilen waarbij posters continu worden afgewisseld voor voorstellingen die nog niet uitverkocht zijn.

Hoe pakken we dat bij Add My Window aan?
Er zijn talloze amateurgezelschappen in het land. Van operettevereniging, tot improvisatietheater en de niet meer weg te denken lokale toneelclub. Geld voor buitenreclame is er niet, tenzij je via Add My Window gaat adverteren. Vanaf honderdvijftig euro heb je al een succesvolle buitenreclamecampagne. Wil je meer weten? Vraag direct een offerte aan!

Nieuwe schoonheidssalon
ZZP’ers vormen het hart van de economische samenleving. Hardwerkende mensen die dag in, dag uit hun ziel en zaligheid in hun onderneming leggen. Geld voor dure campagnes is er niet, en het geringe marketingbudget dát er is, moet uitermate goed besteed worden. Schoonheidssalons schieten de laatste tijd als paddenstoelen uit de grond en voordat je een toppositie hebt bereikt op Google, ben je – als je geluk hebt – een jaar verder. Val op met buitenreclame! Als schoonheidssalon, net als elk ander lokaal bedrijf, moet je het vooral hebben van klanten uit de directe omgeving. Als je in jouw buurt prominent in beeld komt met je buitenreclame, krijg je alle exposure die je nodig hebt.


Lokale buitenreclame is dé tool voor gerichte marketing. Een samenwerking met Add My Window betekent het beste advies, de juiste reclameramen en een gratis ontwerpteam dat jouw uiting illustreert. Voorbeelden vind je hier en ons bereiken kun je hier.

Geplaatst door Mark Wagemakers op 28 augustus 2015